Budapest, X.kerület


Kobanyai ut. 45 A 

Hivatkozási szám: 688108

Ingatlan adatai

Irányár: 200 000 Ft/hó
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: kiadó
Alapterület: 110 m2
Fűtés: házközponti fűtés
Állapota: új
Szobák száma: 4
Építés éve: 2010
Szintek száma: 4

Részletes leírás

Két Penthouse Lakás Budapest kiadó.
Budapest X. kerületében, a Kőbányai út 45A. szám alatt található lakóparkban, azonnali használatbavétellel két újépítésű penthouse lakás, egy-egy társasház 4-dik emeleten kiadó. A lakások 110 m² lakóterületűek, 170 m² es tetőterasszal.
Weblap: www.exklusivkreis.at
A lakások magántulajdonban vannak es jutalék nélkül bérelhetőek. Érdeklődni Dr. Maximilian Shaffieldnél lehet - Tel: 06-70-7011131 - email: taraliget.immo@gmail.com (mag/német/angol).
A „Gated Community“ tervezete, alapgondolata. A budapesti Népliget közvetlen közelében, a „Gated Community“ területen 17 lakóépületben, 432 kényelmes lakás található, 38-tól 110 m² es lakóterületekkel. A négyemeletes épületek harmonikus beosztásukkal, a körülöttük elterülő zöldövezettel, szökőkúttal, játszótérrel és pihenőhellyel, nyugodt, falusi hatású struktúrát alkotnak. A lakóparkot fal határolja el a külvilágtól. A járművek és gyalogosok közlekedését ellenörzött automata kapuk es sorompók szabályozzák. A lakópark egyetlen utcára néző frontját egy házsor választja el a külvilágtól. A lakóépületek központi fűtéssel (nagyon hatékony kondenzációs kazán), lifttel, riasztóval, légkondicionálással, vannak ellátva. Szinte minden lakás rendelkezik terasszal illetve erkéllyel. A lakásokhoz tartozik továbbá garázs vagy parkolóhely. A tervezéskor elsődleges szempont volt, hogy a nyüzsgő metropolisz, Budapest közepén a családok eldugottan, nyugodt környezetben, harmonikus otthonban, kulturált közösségben élhessenek. Ezt biztosítja a professzionális on-site vagyonkezelés, az őr- és karbantartó személyzet, a takarítók, az épületgépész és az ápolt parkok.
A belső utak térkő burkolatúak, különösen vonzóak a kivilágított kerti közlekedő utak. Az örökzöld pázsitot külön automata öntözőberendezés öntözi naponta többször, mely egy 100m mély külön kútból kapja vizét.
A lakópark szomszédságában egy nagy egészségügyi központ épül fittness lehetőséggel. A lakópark lakói itt hamarosan széleskörű szépség és wellness szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A lakópark jól kapcsolódik a tömegközlekedési hálózatba, infrastruktúrába. Előtte található a 28-as és 62-es villamos, valamint a 9-es busz megállója. A távolsági busz pályaudvar csak négy megállóra van a lakóparktól. Személygépkocsival 5 perc a központ. A lakópark közvetlen közelében nem találhatok üzletek szolgáltatások intézmények és bevásárlóközpont.
A lakópark park a parkban. A Népliget mellet helyezkedik el, a Népliget pedig része az 1860-ban kialakított nyilvános pihenő körzetnek. Ez a terület Budapest “zöld tüdeje“, 112 ha területtel egy angol természetes park szobrokkal és emlékművekkel szegélyezett sétautakkal. Országos jelentoségű a magyar asztrológusok számára a közeli planetárium, ahol a 23m átmérőjű kupola alatt, az érdeklődők számára színvonalas ismeretterjesztő programokat és más kulturális rendezvényeket is tartanak. A Népligetben található továbbá az „FTC-Sportpálya“, teniszpályák, kerékpárút-hálózat, télen pedig a dombokon sok a szánkózó.

További adatok

Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 170 m2
Felszereltség: üres
Parkolás: garázs
Kilátás: panorámás
Egyéb extrák:  
beépített konyhabútor, vízórás, garázs, terasz, parkettás, klíma, tégla

Hirdető adatai

Hirdető neve: Johann Seidl
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 06 70 7011131
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: