Zala megye, Zalaszabar


 

Hivatkozási szám: 2525043

Ingatlan adatai

Irányár: 9 200 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 116 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 4
Építés éve: 1971
Szintek száma: -

Részletes leírás

Zala megyéről nehéz megmondani, hol a legszebb, hiszen számtalan darabja méltán vetélkedhetne a címért, de annyi biztos, hogy a Kis-Balaton és az erdők-mezők találkozása megdobogtat minden szívet, amely képes meglátni a szépséget és a friss erőt, amely a tájból fakad. Itt, ezen a csodálatos helyen áll Zalaszabar és itt épült meg ez a pazar telekkel rendelkező ház is.

A ház téglából épült a hetvenes évek elején, három hálószobás, van benne egy étkező-nappali, egy nagy konyha, egy előtér , egy tágas fürdőszoba, egy kamra és egy gaszdasági helyiség is. Mindehhez kapcsolodik több melléképület és egy garázs, melyek jellegét jól mutatják a képek. Minden közmű rendekezésre áll, van áram, víz,csatorna és gáz. A szívet a táj, a házat gázcirkó fűtés melegíti és van egy mintegy 20 nm-es pince is.

A nagyon szép telek, mely az erdőben ér végetkiválóan alkalmas gazdálkodásra, akár növénytermesztésre, akár állattartásra, ehhez megvannak a szükséges melléképületek és van hely gépek számára is.

De ugyanígy gyönyörű kertet lehet varázsolni ezen az egyébként is kivételes szépségű helyen. Csend és nyugalom jellemzi, egymásra figyelő és egymást segítő emberek, a legértékesebb dolog, amit az ember kívánhat magának.

Szép település a Kis-Balaton partján, közel a Balatonhoz, Hévízhez, Zalakaroshoz, Keszthelyhez. Nagyon szép életet lehet itt élni.

+36 30 820 3744
+36 30 940 2273

További adatok

Telekterület: 3 599 m2
Kert mérete: 3 599 m2
Erkély mérete: 8 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-

Hirdető adatai

Hirdető neve: Pelso Haus Ingatlanok
Kapcsolattartó: Stein Róbert
Hirdető telefonszáma: +36309402273
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: