Budapest, III.kerület


 

Hivatkozási szám: 2523813

Ingatlan adatai

Irányár: 125 000 000 Ft
Típus: telek
Kategória: eladó
Alapterület: 3 454 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: -

Részletes leírás

III. 3454 nm TELEK AZ M0-ÁS LEENDŐ NYOMVONALÁNAK KÖRZETÉBEN

III. Ker. BÉKÁSMEGYER területén, a LEENDŐ M0-ás AUTÓPÁLYA TERVEZETT NYOMVONALÁNAK KÖZVETLEN KÖRZETÉBEN, a 11-ES ÚT MELLETT kínálunk eladásra egy KÜLTERÜLETEN ELHELYEZKEDŐ 3454 nm-es TELKET.
Az ingatlanon 3X200 AMPER!!! ERŐSSÉGŰ ÁRAM VAN, mivel jelenleg IPARI TEVÉKENYSÉG FOLYIK a telken elhelyezkedő 380 nm ALAPTERÜLETŰ FELÚJÍTANDÓ TÉGLA ÉPÜLETBEN, illetve a közvetlen mellette lévő fémvázas 200 nm alapterületű sátorban. A telken a VÍZ KIFOGYHATATLAN KÚT (a Duna közelsége miatt) ÁLTAL VAN BIZTOSÍTVA, a GÁZ tartályos megoldású, illetve a csatorna helyett EMÉSZTŐVEL van megoldva a szennyvízelvezetés. Az ingatlan KAMIONNAL IS JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ helyen van. A LEENDŐ VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN AZ ELADÁSRA KÍNÁLT 3454 nm-es TELEKHEZ HOZZÁVÁSÁROLNI TOVÁBBI 1727 nm TERÜLETET, ÍGY 5181 nm-re LEHET BŐVÍTENI az INGATLANT.
A TELEK BEÉPÍTHETŐSÉGÉNEK JELENLEG NINCS JELENTŐSÉGE, MIVEL AZ EMLÍTETT M0-ás AUTÓPÁLYA MEGÉPÍTÉSÉIG SEMMILYEN ÉPÍTÉSRE NEM AD ENGEDÉLYT A MAGYAR ÁLLAM. Nagy valószínűséggel egy ÁLLAMI FELVÁSÁRLÁS FOG BEKÖVETKEZNI az AUTÓPÁLYA UTOLSÓ SZAKASZÁNAK A MEGÉPÍTÉSE ELŐTT, AMIBŐL A LEENDŐ TULAJDONOS JÓ ESÉLLYEL NAGYOT PROFITÁLHAT!


TISZTELT ELADÓ!
Eladó ingatlana van? Forduljon hozzánk bizalommal!

További adatok

Telekterület: 3 454 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-

Hirdető adatai

Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Csopaki Balázs
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 8476
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: